Få kompetencer = Mere troværdig varedeklaration

I dag fokuserer jeg udelukkende på de kompetencer, jeg har en passíon for.

Alle kan som bekendt det hele – så det kan jeg naturligvis også…

Men selv om jeg gennem årene har prøvet mangt og meget – og løbende (faktisk ganske ofte) har suget til mig på nogle af de bedste læresteder i Europa og USA – ja, så vil der altid være noget, man holder mere af end andet. Typer af opgaver, man reelt brænder for. Sådan har jeg det i hvert fald.

På den baggrund har jeg i dag skåret ind til benet, så jeg i HØSTAGER SOLO kun beskæftiger mig med det, jeg er allerbedst til og dermed samtidig det, jeg (af samme grund) synes er sjovest. Det er et rigtigt godt udgangspunkt, har jeg fundet ud af  – ikke mindst for mine klienter.

Det betyder, at der er flere discipliner, jeg har fravalgt. Dem har jeg til gengæld en række uhyre kompetente samarbejdspartnere, som både har mod på at påtage sig (under min overordnede ledelse) og som i den grad også behersker de discipliner, jeg altså selv har valgt at lægge på hylden. Blandt andet på området FINANSIEL kommunikation, som jeg ellers har beskæftiget mig med siden 1988, men hvor jeg altså i HØSTAGER SOLO  har valgt at inddrage andre og meget erfarne samarbejdspartnere.

Jeg tror på, at min (i al beskedenhed) meget betydelige erfaring – kombineret med den passion, jeg har for de opgaver, jeg prioriterer – fører til en høj kvalitet og samtidig til et for mine klienter inspirerende og givtigt samarbejde. Det er i hvert fald mit mål med det hele.

Jeg vil – som de fleste andre – helst beskæftige mig med de ting, jeg synes er vigtige. OG sjove!
Den mulighed har jeg i HØSTAGER SOLO. Og dét trives jeg voldsomt med.