Mød mine samarbejdspartnere:

Finansiel kommunikation baseret på dyb indsigt og mangeårig erfaring

Da jeg ofte er involveret i opgaver, hvor også finansiel kommunikation spiller en central rolle – OG da dette speciale ikke længere hører til de discipliner, jeg i HØSTAGER SOLO selv  ønsker at fokusere på – har jeg (i juni 2016) etableret et SAMARBEJDE med nogle af fagets suverænt mest erfarne rådgivere.

Jeg har kendt flere af disse personer i rigtig mange år. Derfor ved jeg også, hvad de står for, hvad de formår, og dermed også hvilken kvalitet, de er i stand til at levere.

Et samarbejde med en nyttig sidegevinst

For mine klienter betyder min relation til disse samarbejdspartnere desuden, at jeg i perioder, hvor jeg selv er fully booked eller hvor jeg måske bare er på FERIE og derfor er afskåret fra at gå ind i nye opgaver – samtidg ’råder over’ en uhyre kompetent backing group

Facit er derfor, at jeg (i en kortere eller længere periode) har mulighed for at inddrage en eller flere af disse erfarne rådgivere i opgaver, jeg betros (ligesom de naturligvis vil kunne trække på min erfaring og ekspertise, i det omfang, jeg aktuelt har mulighed for det).

Fokus i dette professionelle samarbejde er:

  • investor relations og enhver anden form for finansiel kommunikation,

samt

  • public affairs
  • medierelationer, og
  • krisekommunikation.

Din bank, din advokat og din revisor er sikkert de første på banen. Husk dog samtidig at involvere professionelle – og frem for alt ERFARNE – kommunikationsrådgivere. De spiller en uhyre værdifuld rolle, når succesen skal i hus.